Grote stock Gesneden stukken Digitaliseren Afvalbalen
 

Carda, specialist in hoogwaardig schuimplastic en polyetherschuim – mét webshop!

De perfecte mousse voor uw meubel of matras

Bent u op zoek naar hoogkwalitatief schuimplastic voor de vervaardiging van het perfecte kussen of een comfortabel zitmeubel?

Klop dan even aan bij Carda voor een prachtig assortiment aan polyetherschuim. Onze webshop biedt een volledig overzicht van onze producten. Bezoek hem nu!

 

Carda staat al meer dan 35 jaar bekend als leverancier van polyetherschuim tegen de scherpste prijzen. Onze experts nemen uw project van a tot z in handen en leveren steevast uitmuntend werk af. Efficiëntie en correcte tarieven vormen de ruggengraat van

onze diensten. U ontwerpt, wij versnijden gedetailleerd.

 

Bezoek onze webshop en ontdek de mogelijkheden!

Maatwerk voor uw ontwerp

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het versnijden van superieur polyetherschuim op maat van uw project. Dankzij onze productie met computergestuurde machines reproduceert u uw ontwerp bovendien in een handomdraai.

Wij werken enkel met cfk-vrije schuimsoorten en zorgen voor de nauwkeurige recyclage van alle gebruikte materialen. Kiezen voor Carda is dus niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

 

Zoekt u hoogwaardig polyetherschuim om uw meubel te stofferen of te coaten? Dan vindt u bij ons alles wat u zoekt, van vulmaterialen en klittenband tot spijkers, gereedschappen en lijm. Ontdek het volledige assortiment in onze webshop!

Uw ontwerp, snel gerealiseerd

Wilt u ontdekken hoe ons schuimplastic én onze service uw product naar een hoger niveau tillen? Boek meteen een vrijblijvend

kennismakingsgesprek met onze experts. Wilt u weten hoe voordelig onze diensten zijn? Vraag dan een gratis offerte aan voor

uw project!

 

Voor een volledig overzicht van onze hoogwaardige producten kunt u terecht in onze webshop.